Kold Skulder

Akkupunktur som behandlingEn kold skulder har nok de fleste hørt om, men en frossen skulder ? Er det hvor man bliver endnu mere udelukket ? Nej ikke helt, faktisk har det intet med hinanden at gøre. En kold skulder er jo et udtryk der bruges om en tilstand hvor man ikke er eller føler sig velkommen eller udelukket. En frossen skulder er en fysisk tilstand, rent faktisk en betegnelse for en tilstand med uprovokeret nyopstået smerte og bevægelsesindskrænkning i skulderen.

Det bliver til en betændelsestilstand i ledkapslen omkring skulderleddet, man får smerter, og kapslen hæver og fortykkes, hvilket giver nedsat bevægefrihed i skulderen.

Tilstanden med en frossen skulder menes at være forbundet med skader, og kan være en langvarig omgang. Det er en rigtig ubehagelig tilstand, det er svært at sove ordentligt, og smerterne bliver typisk værre ved og/eller efter belastning. Ja det er det som jeg plages af lige i øjeblikket, rigtig irriterende er det.

Skulderens opbygningI længere tid har jeg været plaget af smerter i skulderen, nok egentlig siden efteråret når jeg tænker mig om. Vinterens intensiverede Squash træning har absolut ikke gjort det bedre, nærmest tværtimod desværre. Så lægens dom for nyelig var totalt ro i 3 måneder og behandling ! Totalt ro i 3 måneder !!!!! Det kan man da ikke midt i den bedste periode for windsurfing. Ikke desto mindre er det det eneste der kan kurere den “frosne skulder”. Min læges alternativ var, at jeg kunne fortsætte med at windsurfe, og så bide smerten i mig frem til efteråret hvor skulderen kan få ro, og det var absolut ikke det han anbefalede. Mit valg nu og her blev den med smerten, og så lige kombineret med akkupunktur behandling, så er jeg da gået i gang !

Håber det bliver bedre, og at jeg i det mindste kan nyde timerne på vandet, gerne med nedsat smeret.

Leave a Reply

UA-26760889-1